:
:

ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ !

Καλωσορίσατε στις υπηρεσίες της CAPITAL RENT-A-CAR

 

Τι είναι εκείνο που προσδοκάτε από την εταιρεία σας ενοικιάσεως αυτοκινήτων; Ασφαλή, σύγχρονα και καθαρά αυτοκίνητα με φιλική εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Δυνατότητα παράδοσης στο ξενοδοχείο, το λιμάνι, το αεροδρόμιο και ευελιξία στο ωράριο. Η CAPITAL RENT-A-CAR, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑΕ), από το 1996 που ιδρύθηκε αποσκοπεί στην ικανοποίηση αυτών των προσδοκιών σας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη 365 μέρες το χρόνο. Αν ταξιδεύετε και χρειάζεστε για λίγες μέρες ένα αυτοκίνητο θα το βρείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να σας περιμένει στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, το ξενοδοχείο σας ή στα γραφεία μας στις δύο αυτές πόλεις. Ειδικές εκπτώσεις παρέχονται στους αναγνώστες μεγάλων τουριστικών οδηγών (ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ).

Αλλά και για επαγγελματικές μισθώσεις μεγαλύτερης διάρκειας θα βρείτε στην CAPITAL RENT-A-CAR πολύ ανταγωνιστικές τιμές που σας επιτρέπουν να εντάξετε ένα παραγωγικό μεταφορικό μέσο στο οπλοστάσιο της επιχείρησής σας με ελάχιστο κόστος.

Τα αυτοκίνητά μας συνοδεύονται από όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που σας εξασφαλίζουν μία ξέγνοιαστη οδήγηση και αφοσίωση στην απόλαυση της ομορφιάς της χώρας μας και στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

Σας καλωσορίζουμε στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου CAPITAL RENT-A-CAR.

Για την κατάσταση που δημιούργησε ο κορονοϊός ενεργούμε θετικά. Το δεύτερο κύμα  covid-19 αναγκάζει τις Κυβερνήσεις να λάβουν περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταβάλλονται ανάλογα με τις ανάγκες. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την CAPITAL πριν από τη λήψη της τελικής σας απόφασης σχετικά με ενοικίαση αυτοκινήτου.  Ας προσέχουμε όλοι πολύ για να μείνουμε ασφαλείς!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Βροχίδης

διευθύνων σύμβουλος