Αγαπητοί Φίλοι,

 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τους τόπους παράδοσης και παραλαβής των αυτοκινήτων της CAPITAL RENT-A-CAR.

Υπάρχουν δύο ευρύτερες περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε. Αυτές είναι η Αθήνα (περιλαμβανόμενου και του Πειραιά) και η Θεσσαλονίκη.

 

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ είναι κοντά στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Η διεύθυνσή μας είναι Λεωφόρος Συγγρού 14.

 

Στην περιοχή της Αθήνας περιλαμβάνονται:

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ".

Εδώ η εξυπηρέτηση γίνεται εντός του Αεροδρομίου. Κατά την άφιξή σας θα σας περιμένουμε στην Αίθουσα Αφίξεων και θα παραλάβετε το αυτοκίνητό σας αμέσως.

Όταν αναχωρείτε, θα επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας κατευθείαν στο επίπεδο Αναχωρήσεων και θα περπατήσετε 10 μέτρα για να κάνετε check-in.

Η εξυπηρέτηση στο Αεροδρόμιο της Αθήνας επιβαρύνεται με ένα εύλογο κόστος. Το κόστος αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή της προσφοράς μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

 

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Εδώ η εξυπηρέτηση γίνεται κατευθείαν δίπλα στο ΠΛΟΙΟ σας ή το ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ που έχετε προκαθορίσει (είτε έρχεστε είτε αναχωρείτε). Είναι συνεπώς σημαντικό να έχετε επικοινωνήσει με την CAPITAL RENT-A-CAR τηλεφωνικά, με fax ή με e-mail για να μας δώσετε το όνομα του πλοίου ή του κρουαζιερόπλοιου και το λιμάνι προέλευσης ή προορισμού του.

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ (εντός των ορίων της πόλης). Για παράδοση ή/και παραλαβή απευθείας στο Ξενοδοχείο σας, παρακαλούμε να μας έχετε δώσει το όνομα και τη διεύθυνσή του.

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Για παράδοση ή/και παραλαβή απευθείας στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας (Σταθμός Λαρίσσης) παρακαλούμε να μας έχετε δώσει τον αριθμό της ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ (εφόσον έρχεστε).

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

 

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ βρίσκεται ανατολικά του Κέντρου, λεωφόρος ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 48. Είναι 10 λεπτά με το λεωφορείο από το κέντρο.

 

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Εδώ η εξυπηρέτηση γίνεται στο χώρο του Αεροδρομίου. Κατά τη άφιξή σας θα σας υποδεχτούμε στην Αίθουσα Αφίξεων και θα σας οδηγήσουμε στο αυτοκίνητο σας στον χώρο στάθμευσης.

Κατά την αναχώρησή σας, θα επιστρέψετε το αυτοκίνητο στον ίδιο χώρο στάθμευσης και θα σας οδηγήσουμε στο χώρο του check-in.

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η εξυπηρέτηση εδώ γίνεται στην Πύλη του επιβατικού Λιμένα (είτε έρχεστε είτε αναχωρείτε). Είναι συνεπώς σημαντικό να έχετε επικοινωνήσει με την CAPITAL RENT-A-CAR τηλεφωνικά, με fax ή με e-mail για να μας δώσετε το όνομα του πλοίου ή του κρουαζιερόπλοιου και το λιμάνι προέλευσης ή προορισμού του.

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (εντός των ορίων της πόλης). Για παράδοση ή/και παραλαβή απευθείας στο Ξενοδοχείο σας, παρακαλούμε να μας έχετε δώσει το όνομα και τη διεύθυνσή του.

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.  Για παράδοση ή/και παραλαβή απευθείας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παρακαλούμε να μας έχετε δώσει τον αριθμό της ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ (εφόσον έρχεστε).

Η εξυπηρέτηση αυτή παρέχεται μέσω αυτής της ιστοσελίδας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Διαφορετικοί ΤΟΠΟΙ εντός της ίδιας ΠΕΡΙΟΧΗΣ μπορεί να συνδυαστούν, χωρίς πρόσθετη χρέωση. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας στον ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ και να το επιστρέψετε στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ σας στην ΑΘΗΝΑ.

 

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΟΝΕ-WAY. Αυτό είναι όταν παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας στα όρια μιάς περιοχής (π.χ. ΑΘΗΝΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ) και επιθυμείτε να το επιστρέψετε σε μία άλλη περιοχή (π.χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Αυτού του είδους η ενοικίαση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πραγματοποιηθεί μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Θα είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail και θα σας πληροφορήσουμε αν αυτή η υπηρεσία είναι δυνατή (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Υπάρχει πρόσθετη χρέωση για ενοικιάσεις one-way (το κόστος εξαρτάται από την απόσταση και την εποχικότητα).

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Αν επιθυμείτε να λάβετε μία προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου σε περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε ή να στείλετε e-mail. Θα σας απαντήσουμε ευχαρίστως και αν είναι δυνατό θα σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Αλλά αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

 

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η. Μερικές φορές οι πληροφορίες τοπικής προέλευσης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες. Αν η πτήση σας φθάνει πολύ αργά τη νύχτα. Είναι καλύτερα να διανυκτερεύσετε στη Αθήνα ή να οδηγήσετε κατευθείαν στον προορισμό σας; Mόνο η ανάγνωση του χάρτη δεν δίνει πάντοτε τη σωστή απάντηση. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε την CAPITAL RENT-A-CAR. Θα σας πούμε ότι η Κόρινθος (για παράδειγμα) απέχει οδικώς μόνο 1 ώρα και 20 λεπτά από το Αεροδρόμιο της Αθήνας και ίσως αξίζει να το κάνετε (εφόσον κάποιος θα σας περιμένει αργά τη νύχτα για να σας δώσει το κλειδί του δωματίου σας). Ή αν πηγαίνετε στα Μετέωρα (περίπου 5 ώρες δρόμος) ίσως είναι καλύτερα να κανονίσετε διανυκτέρευση κάπου κοντά στην Αθήνα.

 

Παρότι κατά κυριολεξία “δεν είναι δουλειά μας”, εμείς στην CAPITAL ευχαρίστως θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή απάντηση σε παρόμοιες ερωτήσεις!